torstai 25. huhtikuuta 2013

11 vastausta

Lukutoukka / Krista haastoi minut, joten kiitos hänelle. Olen tehnyt samaisen haasteen kuitenkin jo kahdesti aiemmin, enkä kerro enää 11 asiaa itsestäni enkä myöskään 11 kirja-aiheista asiaa. Vastaan vain Kristan esittämiin yhteentoista kysymykseen.

1. Voice of Finland vai Idols?
- Idolsia seurasin monta kautta ja Voice of Finlandia seurasin vain osan ensimmäisestä kaudesta Mikko Herrasen takia. Olin Mikko Herrasen fani jo ennen Voice of Finlandia, sillä pidän hänen entisen bändinsä Rustin musiikista. Silti Voice of Finlandin konsepti on minulle enemmän mieleen, joten valitsen sen.
2. Tuomas Kyrö vai Miika Nousiainen?
- En voi valita, sillä en ole lukenut kummankaan kirjoja.
3. Kirjeet vai sähköposti?
- Sähköpostilla hoidan enimmäkseen asioitani, ja kirjeen kirjoittamisesta on aikaa. Silti perinteiset kirjeet ovat aivan ihania, joten ne voittavat sähköpostin.
4. Fantasia vai tositarina?
- Vastaus riippuu paljon mielialasta. Pidän molemmista, mutta ehkä kuitenkin luen enemmän fantasiakirjallisuutta kuin tositarinoita.
5. Rock vai pop?
- Rock.
6. Näytelmä vai elokuva?
- Elokuva.
7. Cheek vai Elastinen?
- En ole kummankaan suuri fani, mutta jos täytyy valita, niin Elastinen.
8. Tulevaisuus vai menneisyys?
- Tulevaisuus. Toivon, että sillä on annettavana minulle vielä paljon ihania ja kiehtovia asioita.
9. Puhdistus vai Stalinin lehmät?
- En ole lukenut kumpaakaan. Puhdistus on kuitenkin omassa hyllyssä ja kuuluu TBR10-haasteeseeni, joten aion ihan oikeasti lukea sen vihdoin ja viimein tänä vuonna.
10. Hiljaisuus vai äänet?
- Se, kumpaa suosin, riippuu mielialasta. Jotkin äänet ovat hyvin kauniita, mutta joskus hiljaisuus on juuri se, mitä kaipaan ja tarvitsen.
11. Komedia vai draama?
- Draama.

En haasta tälläkään kertaa ketään, sillä uusien kysymysten keksiminen on vaikeaa ja tämä on kiertänyt jo niin monessa blogissa.

5 kommenttia:

 1. Ehdottomasti draama, ei mitään komedioita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoissa komedioissa on sellaista huumoria, josta minä aidosti pidän. Helposti pidän komediaksi tarkoitettuja juttuja muka hauskoina enkä jaksa niitä katsoa. Draama kiinnostaa siis ehdottomasti enemmän. :)

   Poista
 2. Mikko Herranen <3

  Noin niinku lyhyesti ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat kirjabloggaamisen suola ja sokeri. Kiitos!