torstai 31. heinäkuuta 2014

Kirjabingon koonti & Kirjakuva päivässä -haaste

kuuluu kirjasarjaan: Marissa Meyer: Scarlet
historiallinen: Anna Godbersen: Splendor
tositarinaan perustuva: Susanna Kaysen: Girl, Interrupted 
dekkari: Charlaine Harris: Real Murders
romantiikka: Kiera Cass: The Selection
kirja & elokuva: J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 
fantasia: Merja Mäki: Venesataman Tillinka & Vaaralliset vuoret
lainattu kirja: Veronica Roth: Allegiant
alle 200 sivua: Petri Laine & Anne Leinonen: Kuulen laulun kaukaisen
kotimainen kirja: Hilja Valtonen: Hätävara
kannessa eläinkuva: James Bowen: Katukatti Bob - Kissa joka muutti elämäni
kannen perusteella valittu: Lotta-Liisa Joelsson: Vivika
sarjakuva: Tove Jansson: Muumit - Sarjakuvaklassikot I
pokkari: Robert J. Sawyer: Flashforward
palkittu kirja: Ray Bradbury: Fahrenheit 451
ostettu kirja: Neal Shusterman: UnSouled
tänä vuonna julkaistu: Linnea Parkkonen: 112 - vihaan itseäni
venäläinen kirjailija: Sergei Lukjanenko: Yöpartio
lastenkirja: J. M. Barrie: Peter Pan

Heinäkuuta on reilu puoli tuntia jäljellä, ja heinäkuun myötä loppuu myös kirjabingoilu. Tavoitteenani oli saada koko ruudukko täyteen, mutta loppumetreillä hyydyin. Kolme bingoon sopivaa kirjaa on enää hieman kesken, mutta viikon ajan olen lukenut muuta silloin, kun olen saanut mitään luetuksi, koska lukujumi uhkasi. Tämä oli kerrankin minulle sopivan vapaa haaste, mutta silti ihan lopussa halusin jo lukea bingoon sopimattomia kirjoja. Joistakin bingoon sopineista kirjoista en ole saanut vielä kirjoitettua. Yhtenä syynä on ollut se, että tämä kuumuus uuvuttaa minut niin, etten ole jaksanut tehdä parina viime viikkona paljon mitään. En ole lukenut paljonkaan enkä ole blogannut jo luetuista.

Kesä- ja heinäkuun aikana onnistuin saamaan kolme bingoriviä täyteen, ja pääasiassa bingoilu oli todella hauskaa. Vielä kerran kiitos Emilielle kirjabingoilun tuomisesta suomalaiseen blogimaailmaan. Hän on laittanut alulle myös uuden haasteen. Kirjakuva päivässä kuulostaa sen verran mukavalta ja kevyeltä, että osallistun uuteenkin haasteeseen. Aion laittaa kuvia tänne blogiin, mutta laitan niitä useamman kuvan ryppäissä ehkäpä kolmen-neljän päivän välein.


8 kommenttia:

 1. Vaikka sinulla jäikin muutama ruutu bingossa tyhjäksi, meni se mielestäni sinulla aivan mahtavasti, onnea siitä! :) Itsekin sain juuri ja juuri kaksi bingoriviä valmiiksi, minullekaan ei lukeminen kun ole juuri näillä helteillä maistunut.

  Mukavaa, että sinäkin aiot osallistua tuohon kirjakuva päivässä -haasteeseen. :) Tulen ehdottomasti vilkuilemaan kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihan tyytyväinen haasteen lopputulokseen, koska yleensä alkuinnostukseni hiipuu aika nopeasti enkä lopulta lue melkein mitään haasteisiin sopivaa. Näillä helteillä ei tekisi oikein mieli tehdä muuta kuin olla uimassa, ja uidessa en sentään lue kirjoja, vaikka aika monessa muussa paikassa luenkin.

   Minäkin olen käynyt vilkuilemassa kuviasi, vaikka en ole saanut kommentoitua. Emilie on taas laittanut alulle mielenkiintoisen haasteen. :)

   Poista
 2. No eipä jäänyt montaa tyhjää ruutua!
  Tuo kuvahaaste tekisi mieli aloittaa, muutenkin tulee aika paljon kuvattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt muutaman päivän kuvaillut, ja on ollut ihan mukavaa. Tämänhän voi tehdä jossakin muussakin kuussa, jos et tässä kuussa aloittanut.

   Poista
 3. Luit mielenkiintoisia kirjoja, osa on minulla jonossa esim. Katukatti.

  VastaaPoista
 4. Hui ehditpä lukea paljon kirjoja! Hieno saavutus :) Ja ihana kesähaaste tämä olikin! Jos syksy antaa aikaa kirjakuva -haasteellekin, osallistun itsekin siihen. Odotan mielenkiinnolla kuviasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirjabingoilu oli todellakin varsin ihanaa. :) Toivottavasti sinäkin ehdit osallistua vielä kirjakuvahaasteeseen.

   Poista

Kommentit ovat kirjabloggaamisen suola ja sokeri. Kiitos!