lauantai 14. syyskuuta 2013

Lukutaitokampanjan yhteenveto

Lukutaitokampanja päättyi eilen. Jos on mennyt ohitse, mikä tämä lukutaitokampanja oikein oli, lisätietoa voi käydä lukemassa esimerkiksi Hannan blogista.

Sain viikon aikana luetuksi seitsemän kirjaa. Kolme niistä on vielä bloggaamatta, sillä aikani ja energiani eivät millään riittäneet. Aikomuksenani oli blogata kaikista kirjoista heti lukemisen jälkeen, mutta en siinä onnistunut. Yritän tuoda bloggaamattomat kirjatkin toivottavasti viikonlopun aikana blogiini. Tarkoituksenani oli lahjoittaa yksi euro jokaista luettua kirjaa kohden, mutta päädyinkin pyöristämään seitsemän euroa kymmeneksi euroksi ja kävin eilen lahjoittamassa tuon rahasumman Jelpi-sivuston kautta. Keräystä ei ole vielä suljettu, joten toivoisin muidenkin lahjoittavan haluamansa summan lukutaidon edistämisen puolesta. Tällä hetkellä rahaa on lahjoitettu 1231 euron verran eli yli kaksinkertaisesti tavoitteen. Jee! Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille.

Luin viikon aikana loppuun seuraavat kirjat:
Marissa Mehr: Veristen varjojen ooppera
Laura Gustafsson: Huorasatu
Jonas Gardell: Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin - 1. Rakkaus
Petteri Hannila: Kaukamoinen
Pauliina Rauhala: Taivaslaulu
Helen Wells: Ursula palaa kotiin
Cormac McCarthy: The Road

4 kommenttia:

 1. Odottelen arviotasi tuosta Cormac McCarthyn kirjasta. Elokuvana se oli niin päätähuimaavan pitkäveteinen että en saanut edes loppuun katsottua, vaikka yleensä maailmanlopun teoriat kiinnostaa. Kenties kirjana parempi.

  Ihailtava saavutus ja vielä opiskelujen lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja ei ole kovin juonipainotteinen, mutta silti siitä pidin. Ehkä jätän kuitenkin elokuvan katsomatta, sillä en oikein tiedä, millaisen elokuvan tuollaisesta kirjasta saa. En ollut aiemmin lukenut tuollaista dystopiaa.

   Noh eipä viime viikko vielä kovin kiireinen ollut, joten ehdin hyvin lukeakin. :)

   Poista
 2. Vau, lukutaitokampanjasi kirjamäärä on kunnioitettava! Itse en tullut osallistuneeksi koko kampanjaan, vaikka hieno ja upea kampanja se on mielestäni ollut.

  Blogistani löytyisi sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkäs kirja-ahmatti itselleen voi, kun oikein käsketään lukea mahdollisimman paljon kirjoja. :)

   Yritän vastailla haasteeseen pian.

   Poista

Kommentit ovat kirjabloggaamisen suola ja sokeri. Kiitos!