lauantai 11. lokakuuta 2014

Vive la France! -arvonta

Vive la France! -haasteeseen liittyneen arvonnan voitti Kirjojen lumon Mia. Hän saa valita itselleen jonkin seuraavista ranskalaisista tai ainakin Ranskaan sijoittuvista kirjoista:

Virginie Despentes: Baise-Moi (Rape Me)
Grégoire Delacourt: Katseenvangitsijat
Hélène Grémillon: Uskottuni
Emmanuel Carrère: Huviretki painajaisiin
Milja Kaunisto: Kalmantanssi

Onnittelut Mialle ja vielä kerran kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille! Toivottavasti ranskalainen kirjallisuus pysyy jatkossakin osana elämäänne.

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, tykkäsin, vaikka aika menikin ihan liian nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se aina menee näiden haasteiden kanssa. Kiva kuulla, että tykkäsit haasteesta kuitenkin. :)

   Poista
 2. Oli tosiaan mukava haaste ja ihan kivasti sain tähän luettuakin. Muistan, että lupasin kommentoida tuota Baise-moi teosta sulle, kun olen sen lukenut. En vaan ole saanut sitä mistään, mutta asia on edelleen mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat kirjan luettavaksesi vielä. Olen edelleen (melkein vuosi kirjan lukemisen jälkeen) aika ristiriitaisissa fiiliksissä. Kirja ainakin jää mieleen, mutta en oikein osaa päättää, onko se jäänyt mieleeni hyvällä vai huonolla tavalla.

   Poista
 3. Onnittelut minultakin voittajalle!

  Olin haasteessa innoissani mukana, mutta en saanut luettua kuin yhden ranskalaisen kirjan. Mutta toisaalta en olisi välttämättä lukenut senkään vertaa ilman tätä haastetta, joten sinänsä ei mennyt hukkaan. :) Ja minulla on muuten parhaillaan ranskalainen kirja kesken ja kenties jatkan tätä tutustumista edelleen näin maltillisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kirjakin on jo paljon parempi kuin ei yhtään. :) Toivottavasti tutustumisretkesi ranskalaiseen kirjallisuuteen jatkuu vielä vaikkapa tällä yksi kirja vuodessa -vauhdilla.

   Poista
 4. Onnea voittajalle ja kiitokset sinulle haasteesta :)

  Ranskalainen kirjallisuus tulee jatkossakin olemaan mukana lukemistossa, Ranskalla on oma paikka sydämessäni nyt myös kirjallisuuden osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanaa kuulla, että ranskalainen kirjallisuus on onnistunut saamaan paikkansa sydämestäsi. Kyllähän sitä aina toivoo, että haasteilla on muukin kuin hetkellinen vaikutus, ja tällä haasteella vaikuttaa olevan pidempiaikainenkin vaikutus. :)

   Poista